Uw bezoek


Zalen en pakketten

Wij verwelkomen u graag bij de Metropole Druten vanaf 50 personen. Metropole Druten heeft geen vaste openingstijden waarop u ons kunt bezoeken. Hieronder vindt u een overzicht van de diverse ruimten en mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

De catering van Metropole heeft voor haar gasten keuze uit 4 pakketten.

Koffie arrangement

€ 17.00 p/p, inclusief bezoek aan een unieke autocollectie. U gaat op eigen gelegenheid de exclusieve autocollectie bewonderen. Na afloop is het goed toeven in de klassieke bar waar u een kopje koffie of thee (2 pp) met diverse zoete lekkernijen  (koek, cake, bonbons) samen kunt napraten over de autocollectie.

Borreluur pakket

€ 17.00 p/p, inclusief bezoek aan een unieke autocollectie. U wordt ontvangen en gaat op eigen gelegenheid de exclusieve autocollectie bewonderen. Na afloop is het goed toeven in de klassieke bar waar u onder het genot van een borrelgarnituur samen kunt napraten over de autocollectie. Alleen de drankjes zijn exclusief.

Car lunch pakket

€ 24.50 p/p, inclusief bezoek aan een unieke autocollectie.
U wordt ontvangen en gaat op eigen gelegenheid de exclusieve autocollectie bewonderen. Na afloop is het goed toeven in de klassieke bar/restaurant waar een uitstekende lunch wordt geserveerd: een kop krachtige runderbouillon, diverse belegde broodjes, koffie, thee en melk. Alleen de dranken zijn exclusief.

Top Class Diner

€ 42.00 p/p, inclusief bezoek aan een unieke autocollectie.
U wordt ontvangen en gaat op eigen gelegenheid de exclusieve autocollectie bewonderen. Na afloop is het goed toeven in de klassieke bar/restaurant waar u en uw gasten een 3-gangen menu wordt aangeboden. Een wisselend, vers en smaakvol toebereid seizoensmenu. Eventuele wensen zijn vanzelfsprekend met Catering Metropole Druten te bespreken. Alleen de drankjes zijn exclusief.

Extra gids of gastvrouw?

Op verzoek kan een gids en/of gastvrouw kan u rondleiden bij de autocollectie tegen meerprijs.

Klantenwensen

Vanzelfsprekend kan het cateringteam met u een eigen keuzemenu samenstellen en de catering volledig naar uw wensen invullen. Verder adviseren wij u ook bij uw specifieke wensen zoals: entertainment, livemuziek, speciaal meubilair, decoratie en party styling, podia, bloemenarrangementen etc. Het team van Metropole Druten doet er alles aan om u een gastvrije onvergetelijke ontvangst te bezorgen.

Meer informatie? Vul het reserveringsformulier in via onze website.

Metropole Druten

Metropole Druten

nl_NLDutch