Historic Transport Festival


Overzicht          Tickets kopen          Inschrijven          Entertainment

Metropole Historic Transport Festival

9 juli 2023, 11.00 t/m 18.00

Entree 5 euro (AL)

Op 9 juli organiseert Metropole Druten het Historic Transport Festival op het terrein aan de Meubellaan 1 in Druten. Er zal een keur aan klassieke transportmiddelen te bewonderen zijn. Ook kunt u genieten van de huisband: Don’t Look Back die sixties nummers te gehoorde brengt. DJ-Danny zal de voetjes van vloer halen en als klap op de vuurpijl zal Frans Duijts het festival afsluiten.

Let op: Het museum zal tijdens het festival niet geopend zijn.

Heeft u een klassieker en wilt u die ter beschikking stellen, klik dan onderstaand op de ‘Inschrijven’ knop.

De entree is € 5,00 voor alle leeftijden en tickets zijn via onderstaande knop te bestellen.

Tickets kopen

Tickets voor het Historic Transport Festival koop je gemakkelijk online via onze website. Het evenement vindt plaats op 9 juli 2023 van 11:00 tot 18:00. Een ticket kost 5 euro voor alle leeftijden en biedt toegang tot het gehele evenement. (het museum zal gesloten zijn)

Vrachtauto inschrijven

Heeft u een klassieker en wilt u die ter beschikking stellen voor het Historic Transport Festival, klik dan onderstaand op de ‘Inschrijven’ knop. Bij uw inschrijving ontvangt u tevens een toegangskaart tot het evenement.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over het Historic Transport Festival? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@metropoledruten.nl of maak gebruik van onderstaand contact formulier.

‘Metropole Historic Transport Festival 2023’

Entertainment

Naast de vertoning van unieke vrachtauto’s en toebehoren kunt u ook genieten van de huisband: Don’t Look Back die sixties nummers te gehoorde brengt. DJ-Danny zal de voetjes van vloer halen en als klap op de vuurpijl zal Frans Duijts het festival afsluiten.

Don’t Look Back

DJ-Danny

Frans Duijts

© 2023 – Metropole Druten

Metropole Druten

Metropole Druten